Editorial

,
Editorial

Torneu a tenir la revista de l’escola a les vostres mans, arriba carregada de il·lusions i novetats. Enguany el format de la revista passa a ser digital. Vivim en un món de canvis constants i des de la redacció hem entès que també la revista ha d’adaptar-se als nous temps. Aquest nou format és més accessible i dinàmic i neix amb l’objectiu de millorar els vincles entre l’escola i les famílies. Per altra part la nova presentació  permetrà en un futur augmentar les edicions  al llarg del curs.

La revista és una bona eina per educar i aprendre. Tots els alumnes hi participen i en són protagonistes alhora. Són però,  els més grans del centre, els que han fet el treball final de redacció. Ho han fet amb esforç i entusiasme, recollint les activitats dels diferents cicles de l’escola. Han  treballat amb equip i amb l’idea de compartir amb vosaltres pares i mares , diferents aspectes del dia a dia de la vida del nostre centre.

En aquestes pàgines els  mestres, els  nens i les nenes del col·legi Anunciata ús convidem a compartir amb nosaltres la crònica de dos trimestres   

Teniu garantida bona lectura per els propers dies.